srssersssdgimvssmicdsd

Lep uspeh dijakov na poklicni maturi 2020

Dva zlata maturanta in 43 ostalih  je dokazalo, da dosegajo standarde znanj, ki so določeni s cilji izobraževalnih programov gastronomija in turizem, ekonomski tehnik ter gastronomija.

Slovesna podelitev spričeval je bila v torek, 7. 7. 2020, na ŠC v Velenju. Letos je bila precej drugačna, kot prejšnja leta. Po priporočilih NIJZ na podelitvi ni bilo učiteljev šole, staršev in prijateljev dijakov, rokovanja so zamenjali komolci, zagotovljena je bila medosebna razdalja.

Kljub  CORONA zahtevam so se vsi prejemniki spričeval poklicne mature zelo oddahnili  in izjemno razveselili uspeha. Zavedajo se, da je spričevalo dragocen dokument, ki odpira vrata nadaljnjemu izobraževanju ali zaposlitvi.

Urška Nerat in Žan Kreft sta dijaka, ki sta pri vseh štirih predmetih poklicne mature ocenjena z oceno odlično. S tem sta osvojila najprestižnejši srednješolski izobraževalni naziv-zlati maturant.

Vsakemu prejemniku spričevala poklicne mature čestitamo. Naj bo tokratni dosežek odskočna deska za izobraževalne, poklicne in osebne zmage v življenju.

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Šola za storitvene dejavnosti
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660