srssersssdgimvssmicdsd
  • Domov
  • Novice
  • Devetošolci – Šola za storitvene dejavnosti je prava izbira

Devetošolci – Šola za storitvene dejavnosti je prava izbira

V torek, 26. 11. 2019, so se devetošolci in njihovi starši v Domu kulture Velenje pridružili dijakom, učiteljem, svetovalnim delavcem in ravnateljem Šolskega centra Velenje, da bi spoznali vse štiri šole Šolskega centra in izobraževalne programe, v katere se bodo lahko učenci vključili v naslednjem šolskem letu. Dijaki Šolskega centra so združili moči in v prikupni igri na zanimiv ter pester način predstavili poklice, za katere izobražujemo na posameznih šolah. Pod mentorstvom Melite Cvikl Delopst so barve šole zastopali Jure Matošević, Tjaša Pristovšek (oba 3. letnik programa gastronomija in turizem), Tajana Stojaković (3. letnik programa ekonomski tehnik), Jana Radusinović (1. letnik programa ekonomski tehnik) ter Urška Podjavoršek (2. letnik programa gastronomija in turizem).

Na okrogli mizi, ki je sledila, so v sproščenem klepetu sodelovali ravnatelji. Zakaj je Šola za storitvene dejavnosti prava izbira, njen utrip, poslanstvo in vse dragocene informacije, ki so v obdobju odločanja o nadaljnjem izobraževanju še kako dobrodošle,  je občinstvu predstavila ravnateljica Šole za storitvene dejavnosti Mateja Klemenčič. Na koncu so dijaki v barvah šol strnili vrste pod mavrico znanja Šolskega centra Velenje.

Dragi osnovnošolci, pridružite se nam na Šoli za storitvene dejavnosti – šoli znanja in vrednot. Upamo, da bomo v šolskem letu 2020/21 skupaj kovali uspehe in se veselili izjemnih dosežkov. Obiščite nas spet na informativnem dnevu!

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Šola za storitvene dejavnosti
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660