srssssersssdgimvssmicdsd
  • Domov
  • Novice
  • Dijaki višjih letnikov uradno sprejeli novince

Dijaki višjih letnikov uradno sprejeli novince

V ponedeljek, 2. 10. 2017, so dijaki višjih letnikov v dvorani Doma kulture Velenje tudi uradno v svoje vrste sprejeli novince v šolskem letu 2017/18.

 

Po uvodnem nagovoru ravnateljice Šole za storitvene dejavnosti in razglasitvi zmagovalcev prvega športnega dne (3. letnik programa ekonomski tehnik) so se dijaki prvih letnikov programov Trgovec, Pomočnik/ca v biotehniki in oskrbi, Gastronomske in hotelske storitve, Ekonomski tehnik ter Gastronomija in turizem predstavili s kratkimi filmi. Na odrskih deskah so izvedli skeče na filmske teme, preizkusili pa so se tudi v dveh igrah: kričaču in pantomimi. S svojimi domiselnimi nastopi so prvošolci poskrbeli za obilo smeha in dobre volje v dvorani.  Vsi nastopajoči oddelki so svojo nalogo opravili več kot izvrstno, največ glasov strokovne komisije pa so prejeli dijaki 1. letnika programa Gastronomija in turizem. Do prihodnjega leta bodo tako skrbno hranili prehodni pokal »Naj novincev«.

Prvošolci, dobrodošli, želimo vam, da bi se med nami dobro počutili, osvojili čim več znanj in pridobili veliko izkušenj za življenje!

 

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Šola za storitvene dejavnosti
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660