srssersssdgimvssmicdsd

PBO 1
2_Zmagovalni koktajli
pasica8
pasica9
pasica14
pasica12
pasica16
pasica17
previous arrow
next arrow

  • Domov
  • Dogodki
  • Navdihujoč dan za dijake programa Ekonomski tehnik

Navdihujoč dan za dijake programa Ekonomski tehnik

V sredo, 13. 3. 2024,  je bil za dijake programa Ekonomski tehnik izjemno poučen in navdihujoč dan. Najprej smo obiskali Mlekarno Celeia, kjer smo prisluhnili predavanje o marketingu. Ta izkušnja je bila neprecenljiva, saj smo se lahko neposredno seznanili z marketinškimi strategijami in praksami enega izmed vodilnih podjetij v naši regiji.

Nato smo se odpravili na 18. mednarodni sejem učnih podjetij, kjer smo spoznali ogromno podjetniških idej in inovacij. Na sejmu smo imeli priložnost sklepati posle z učnimi podjetji iz Slovenije in tudi iz tujine. Aktivno smo sodelovali tudi na poslovnih razgovorih ter na stojnici sklepali številne poslovne dogovore.

Skupina dijakinj iz 3. EKT je na sejmu nastopila v vlogi razstavljavk. Predstavile so svoje učno podjetje, UP Fit+ d. o. o., katerega cilj je vzpodbujanje zdravega načina življenja in dobrega počutja. Za dogodek so mikavno uredile stojnico, pripravile številne predstavitvene materiale, uskladile svoj izgled in z nagradno igro privabile številne obiskovalce.

Sejemski dan je bil zabaven in poln novih, zelo pomembnih izkušenj za nadaljnjo kariero naših dijakov.

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih


Osnovni podatki

Šola za storitvene dejavnosti
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660