srssersssdgimvssmicdsd

PBO 1
2_Zmagovalni koktajli
pasica8
pasica9
pasica14
pasica12
pasica16
pasica17
previous arrow
next arrow

  • Domov
  • Dogodki
  • Zmagovalci 21. festivala Več znanja za več turizma

Zmagovalci 21. festivala Več znanja za več turizma

»Trojno zlato priznanje prejmejo … Današnji ultimativni zmagovalci … Trojnega zlata pa še nisem videl …«, je zbegano napovedal voditelj podelitve priznanj festivala Več znanja za več turizma v Ljubljani, ki je potekal 31. 1. 2024 v sklopu sejma Alpe-Adria.

Na festivalu v organizaciji Turistične zveze Slovenije se je s predlogi lokalnih kulinaričnih spominkov s trajnostnim pridihom predstavilo 28 srednješolskih in višješolskih ekip iz Slovenije in tujine. Naša ekipa se je predstavila s kulinaričnimi spominki, ki odražajo prepoznavne podobe in bogato industrijsko dediščino Šaleške doline.

Poleg zlatega priznanja za doseženo 1. mesto je zelo motivirana ekipa prejela tudi posebni zlati priznanji za najboljšo predstavitev na tržnici in promocijski spot za produkt Šaleške sladke zgodbe. Zlato ekipo so sestavljali dijaki programa Gastronomija in turizem Sara Germ, Ella Lesjak in Benjamin Merzdovnik ter študenti Višje strokovne šole. Njihovo pripravo in delo so spremljali mentorji Antonija Jakop, Anita Rudolf Pečnik in Marko Gams.

 

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih


Osnovni podatki

Šola za storitvene dejavnosti
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660