srssersssdgimvssmicdsd

PBO 1
2_Zmagovalni koktajli
pasica8
pasica9
pasica14
pasica12
pasica16
pasica17
previous arrow
next arrow

Vabilo na slavnostni koncert

Spoštovani  prijatelji pevskega prijateljstva pevskih zborov THG Esslingen in MeMPZ ŠC Velenje, v tem šolskem letu praznujemo veličasten jubilej – 50 let zborovske izmenjave MeMPZ Šolskega centra Velenje  in mešanega zbora Theodor Heuss gimnazije iz Esslingena.

Ta izjemni jubilej predstavlja v evropski zgodovini edinstveno pevsko druženje in negovanje kulture mladih, ki nima samo umetniškega, temveč tudi pomembno sporočilo prijateljstva, sožitja in miru. V teh 50 letih se je spletlo brez števila srečnih, srčnih in predvsem glasbeno-pevskih zgodb in doživetij, ki jih želimo zaznamovati na posebnem slavnostnem koncertu v obeh mestih: najprej 17. 5. v Esslingenu in nato 19. 5. v Velenju.

Naša pevska prijateljska zgodba še vedno zveni in je premagala mnoge težje politične in tudi ekonomske preizkušnje, na kar smo izjemno ponosni.

Vljudno vas vabimo na slavnostni koncert, ki bo v petek, 19. 5. 2023, ob 19.30 v Marinovi dvorani Glasbene šole Frana Koruna Koželjskega Velenje, da skupaj obeležimo ta veličasten jubilej.

Gabrijela Fidler,
ravnateljica GIM

Janko POGORELČNIK,
direktor ŠCV

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih


Osnovni podatki

Šola za storitvene dejavnosti
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660