srssersssdgimvssmicdsd

PBO 1
2_Zmagovalni koktajli
pasica8
pasica9
pasica14
pasica12
pasica16
pasica17
previous arrow
next arrow

Evrošola 2017

V soboto, 11. 11. 2017, je ekipa devetih dijakov programov ekonomski tehnik ter gastronomija in turizem odšla na državno tekmovanje Evrošola 2017, ki je potekalo v prostorih OŠ Majde Vrhovnik v Ljubljani. Pogoj za udeležbo na tekmovanje je bil izdelava triminutnega filma na temo digitalizacije. Na dan tekmovanja so se dijaki pomerili v znanju vsebin o EU. Tekmovali so ekipno v kvizu in individualno v testu. Nato so sledile delavnice, ki so nosile naslove: Mehke veščine, Predstavitev Informacijske pisarne EP, Zaposlitvene kompetence in Doživi Evropo. Tekmovalo je več kot 350 dijakov. Prvih sedem ekip bo za nagrado obiskalo Strasbourg.

Zvečer so se naši tekmovalci polni vtisov vrnili v Velenje s ciljem, da si v prihodnjem letu tudi sami priborijo »vstopnico za izlet v Strasbourg«.

Seznam tekmovalcev:

Tajda Krenker, Adam Vošnjak, Pika Potočnik, Nika Štumberger, Lorena Hankić, Pina Pušnik-Janikar, Klara Jovan, Amadej Vošnjak, jaka Breznik, Nina Kotnik, Gašper Topčič, Maruša Maze, Nika Krajnc, Tanja Kovač, Taja Strmčnik, Adrian Drago Poprijan, Lenart Kukovec, Tia Obreza, Bor Lichtenegger in Žan Glojek.

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih


Osnovni podatki

Šola za storitvene dejavnosti
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660